MUUAN - Tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimisto | PALVELUT
MUUAN - Tulevaisuusorientoitunut suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto
arkkitehti, puuarkkitehtuuri, arkkitehtitoimisto, mahlamäki, studio, puisto, konsepti, tulevaisuus, suunnittelu, algoritmit, arkkitehtipalvelu, design, finnish, architecture, scandinavian, puu, puurakentaminen,
16058
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16058,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Suunnittelupalvelujemme ydin on rakennetun ympäristön eri osa-alueiden suunnittelu. Palvelumme keskittyvät vastaamaan rakentamisen, maankäytön sekä tuote- ja hankekehityksen tarpeisiin aina tuotemuotoilusta kaupallisiin konsepteihin ja suurten aluekehityshankkeiden visiosuunnitelmiin. Tarkoituksemme on vahvistaa asiakkaamme liiketoiminnan välineitä, kehittää tuotteista, rakennuksista ja alueista houkuttelevia brändejä ja luoda elämyksellistä toiminta- ja elinympäristöä ihmisille.

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta projektista ja tietää enemmän suunnittelemistamme hankkeista sekä siitä miten voimme auttaa sinua, ota yhteyttä:

Aleksi Rastas, Managing Partner +358 45 675 8700

BRÄNDI

Brändinjalostustyömme perimmäinen tarkoitus on kehittää alueista, rakennuksista, tiloista ja tuotteista moniulotteisia, moniaistillisia ja tunnistettavia kokonaisuuksia, jotka luovat pohjan tilojen luontevalle käytölle ja käyttäjän positiiviselle kokemukselle. Brändinjalostus on merkittävä osa erilaisia hankekehitystöitä, joissa suunnittelukohteelle tavoitellaan omaleimaisuutta ja persoonallista kilpailuetua. Hyödynnämme brändinrakennustyössämme esimerkiksi kaupunki- ja palvelumuotoilun metodeja sekä osallistavan suunnittelun periaatteita.

RAKENNETTU YMPÄRISTÖ

Rakennetun ympäristön suunnittelupalvelumme kattavat maankäytön ja rakentamisen arkkitehti- ja pääsuunnittelutehtävät. Tehtävät vaihtelevat projektikohtaisesti luonnossuunnitelmista toteutuskuviin ja ideasuunnitelmista kaava-asiakirjoihin ja markkinointiaineistoihin.

TUTKIMUS & INNOVAATIO

Erilaiset tutkimus- ja selvitystyöt ovat suunnittelutyön arkipäivää. Niiden lisäksi teemme rakentamiseen ja tilasuunnitteluun liittyvää tuotekehitys ja -muotoilutyötä. Tutkimushankkeissamme hyödynnämme laajan yhteistyöverkostomme, esimerkiksi kaupunkisosiologien ja kulttuuriantropologien asiantuntemusta kartoittaaksemme käyttäjäpotentiaalia erilaisille tuotteille ja tiloille ja määrittääksemme kehityssuuntia suunnittelukohteillemme.

NÄYTÄ BRÄNDI-PALVELUT

Brändikonsultointi

Visio ja hankekehitys

Aluebrändäys

Brändinrakentaminen

Konsepti- ja tilasuunnittelu

Strateginen suunnittelu

Brändi-identeetti ja visuaalinen ilme

Visualisointi

NÄYTÄ RAKENNETTU YMPÄRISTÖ -PALVELUT

Konseptisuunnittelu

Tilasuunnittelu

Palvelumuotoilu

Markkinointimateriaalit

Visualisointi

Kaupunkimuotoilu

Kaupunki- ja aluesuunnittelu

Maankäytön suunnittelu

Kaavoitus

Tarveselvitys ja hankesuunnittelu

Luonnossuunnittelu

Yleissuunnittelu

Rakennuslupa-asiat

Toteutussuunnittelu

Rakennusaikaiset tehtävät

Elinkaariseuranta

NÄYTÄ TUTKIMUS & INNOVAATIO -PALVELUT

Konseptisuunnittelu

Tarveselvitys ja Hankesuunnittelu

Teollinen muotoilu

Tutkimushankkeet

Tuotantomenetelmät & Robotiikka

Tuotemuotoilu

Visualisointi

MUUAN on yksi osallistavan suunnittelun edelläkävijöistä Suomessa. Kehitämme ja sovellamme erilaisia osallistavan suunnittelun metodeja hankkeiden eri vaiheisiin. Asiakkaita, käyttäjiä ja kaupunkilaisia, yksityisiä ja yhteisöjä osallistamalla voidaan esimerkiksi kartoittaa ja tunnistaa mahdollisia alueellisia tai temaattisia kehityskohteita ja selvittää tarpeita alueen kaupunki-, palvelu- tai muun rakenteen määrittämiseksi ja muotoilemiseksi.

 

MUUAN on Uusi Kaupunki Oy:n omistajaosakas. Uusi Kaupunki Oy kokoaa yhteen suomalaisten nousevien arkkitehtitoimistojen ja kaupunkisuunnittelun ammattilaisten parhaimmistoa. Yritys tarjoaa osallistavaa kaupunkisuunnittelua kunnille, yrityksille ja yhteisöille. Uusi Kaupunki Oy luo kaupunkisuunnittelusta avointa ja näkyvää ja vahvistaa näin ihmisten mahdollisuuksia vaikuttaa oman elinympäristönsä laatuun. Uusi Kaupunki Oy on palkittu Yhdyskuntasuunnittelun Ruusu -palkinnolla vuonna 2014 ”osallistavasta interventiosta suomalaiseen kaupunkisuunnitteluun” sekä vuonna 2016 Pietilä-palkinnolla ”merkittävästä työstä arkkitehtuurin uudistamiseksi”